Nordea Economic Outlook - Webinar på norsk

01-09-2021 11:00

Neste Nordea Economic Outlook publiseres 1. september. 

Smitten tiltar og usikkerheten om den økonomiske utviklingen øker i mange land, særlig der vaksinedekningen er lav. Her hjemme blir hverdagen imidlertid mer og mer normal takket være vaksinene. Om ikke lenge kan de siste restriksjonene bli fjernet og vi går dermed inn i en ny fase for økonomien. 

I webinaret 1. september presenterer vi nye prognoser for de globale og nordiske økonomiene og markedene. Sjeføkonom Kjetil Olsen, sjefstrateg Lars Mouland og analytiker Dane Cekov deler innsikt og svarer på spørsmål. 

Legg gjerne inn spørsmål når du registrerer deg for webinaret, eller send dem på mail til event.oslo@nordea.com.


Meet the people

Lars Mouland

Sjefstrateg, Nordea

Lars Mouland har siden 2018 vært Nordeas sjefsstrateg for renter og kreditt. Han har over 15 års erfaring som hedgefondforvalter med globale mandater innen taktisk allokering, renter og valuta hos KLP og Storebrand.

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.