Nordea Economic Outlook - Webinar på norsk

26-01-2022 11:00

Neste Nordea Economic Outlook publiseres 26. januar. 

Den økonomiske situasjonen endret seg sjeldent raskt gjennom 2021. Vi gikk fra økonomisk krise og høy ledighet til mangel på innsatsvarer, arbeidskraft og kapasitet. Som en konsekvens er lønns- og prisveksten nå på vei opp.

Hvor kraftig vil sentralbankene reagere på det som skjer?

Sjeføkonom Kjetil Olsen, sjefstrateg Lars Mouland og analytiker Dane Cekov gir deg Nordeas syn på de viktigste temaene som vil prege den globale og den norske økonomien i 2022 og videre fremover.

Legg gjerne inn spørsmål når du registrerer deg for webinaret, eller send dem på mail til event.oslo@nordea.com.


Meet the people

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.

Lars Mouland

Sjefstrateg, Nordea

Lars Mouland har siden 2018 vært Nordeas sjefsstrateg for renter og kreditt. Han har over 15 års erfaring som hedgefondforvalter med globale mandater innen taktisk allokering, renter og valuta hos KLP og Storebrand.

Hilde Margrethe Eriksen

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.