Nordea Economic Outlook - Trangere tider

07-09-2022 10:00

Nordea Economic Outlook: Trangere tider

Bli med når vi publiserer Nordea Economic Outlook 7. september. Meld deg på webinaret med sjeføkonomen vår, og få de siste prognosene.

Høy inflasjon og stigende renter preger både norsk og global økonomi. Les mer om hva vi har i vente i neste Nordea Economic Outlook som publiseres 7. september. Der får du nye analyser og prognoser for norsk og internasjonal økonomi.

Bli med på webinaret når sjeføkonom Kjetil Olsen, sjefstrateg Lars Mouland og analytiker Dane Cekov gir deg Nordeas syn på de viktigste temaene.

Dato: 7. september 2022
Klokkeslett: 10.00 CET
Varighet: 30 minutter, inkludert Q&A
Språk: Norsk


Meet the people

Lars Mouland

Sjefstrateg, Nordea

Lars Mouland har siden 2018 vært Nordeas sjefsstrateg for renter og kreditt. Han har over 15 års erfaring som hedgefondforvalter med globale mandater innen taktisk allokering, renter og valuta hos KLP og Storebrand.

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.