Nordea Economic Outlook - suomeksi

01-09-2021 11:00

Nordea Economic Outlook tulee taas. Ilmoittaudu webinaariin.

Seuraava Nordea Economic Outlook -talousennuste julkaistaan 1. syyskuuta. Ilmoittaudu samana päivänä järjestettävään webinaariin, jossa talouden näkymistä kertovat Nordean ekonomistit Tuuli Koivu ja Juho Kostiainen.

Talouden elpyminen koronakriisistä jatkuu vahvana. Rokotteiden ansiosta on siirrytty vaiheeseen, jossa kysyntä on vahvaa ja työvoimasta on pulaa. 

Markkinoilla kohistaan inflaatiosta, sillä toimitusketjujen pullonkaulat ja patoutunut kysyntä ovat nostaneet hintoja. Kuinka pysyvästä ilmiöstä on kyse, ja ryhtyvätkö keskuspankit toimiin?

Pysy ajan tasalla talouden näkymistä osallistumalla 1. syyskuuta Nordea Economic Outlook -webinaariin, jossa pääekonomisti Tuuli Koivu ja ekonomisti Juho Kostiainen kertovat keskeisistä näkemyksistä ja vastaavat yleisön kysymyksiin. Saat samalla tuoreen ennustejulkaisun sähköpostiisi.

Webinaarin tiedot:

  • Päivämäärä: 1. syyskuuta 2021
  • Aika: klo 11.00 Suomen aikaa
  • Kesto: 60 minuuttia, mahdollisuus esittää kysymyksiä
  • Kieli: suomi


Tervetuloa!

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen. Voit myös välittää kutsun eteenpäin asiasta kiinnostuneelle kollegallesi.


Meet the people

Tuuli Koivu

pääekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen

ekonomisti, Nordea