Nordea Economic Outlook - suomeksi

25-01-2023 11:00

Nordean Economic Outlook -talousennuste: Mitä vuosi 2023 tuo tullessaan?

Nordean Economic Outlook -talousennuste julkaistaan 25. tammikuuta. Ilmoittaudu webinaariin, jossa ekonomistimme kertovat tulevista näkymistä.

Euroopassa riehuva sota, energiakriisi ja korkojen jyrkkä nousu määrittivät talouden ja rahoitusmarkkinoiden suunnan vuonna 2022. Markkinoilla nähtiin vuoden aikana rajuja heilahteluja, kun keskuspankit pyrkivät pitämään inflaation kurissa. 

Kuinka jyrkästi inflaatio hidastuu ja milloin aggressiiviset koronnostot päättyvät? Vältämmekö taantuman ja voiko kasvu yllättää tänä vuonna positiivisesti?

Varaudu tulevaan ja pysy ajan tasalla tilaamalla 25. tammikuuta julkaistava Nordean Economic Outlook -talousennuste, joka sisältää tuoreimmat Pohjoismaita ja kansainvälistä taloutta koskevat analyysimme ja ennusteemme.

Osallistu samana päivänä järjestettävään webinaariimme, jossa Nordean ekonomistit Tuuli Koivu ja Juho Kostiainen käyvät läpi talousnäkymiä niin maailmalla kuin Suomessakin.  

Webinaarin tiedot:

  • Päivämäärä: 25. tammikuuta 2023
  • Aika: klo 11.00 Suomen aikaa
  • Kesto: 60 minuuttia, mahdollisuus esittää kysymyksiä
  • Kieli: suomi


Tervetuloa!

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen. Voit myös välittää kutsun eteenpäin asiasta kiinnostuneelle kollegallesi.


Meet the people

Tuuli Koivu

pääekonomisti, Nordea

Tuuli Koivu on toiminut kansainvälisen talouden ekonomistina Suomen Pankissa, Euroopan keskuspankissa ja valtiovarainministeriössä vuodesta 2001 alkaen. Hänen erityisalaansa on Suomen talouden lisäksi euroalue ja Kiina sekä hän on väitellyt Kauppatieteiden tohtoriksi vuonna 2012 Kiinan rahapolitiikasta.

Juho Kostiainen

ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.