Nordea Economic Outlook - suomeksi

11-05-2022 11:00

Nordean Economic Outlook tarjoaa arvokasta tietoa epävarmana aikana

Nordean Economic Outlook -talousennuste julkaistaan 11. toukokuuta. Ilmoittaudu webinaariin, jossa ekonomistimme kertovat tulevista näkymistä.

Epävarmuus varjostaa maailmantalouden näkymiä, kun Ukrainan sota, sitkeänä jatkuva pandemia ja voimakkaasti nousevat energian ja elintarvikkeiden hinnat koettelevat taloutta. Samaan aikaan keskuspankit pyrkivät taltuttamaan kiihtyvää inflaatiota tukahduttamatta talouden elpymistä. 

Nordean uusi Economic Outlook -talousennuste julkaistaan 11. toukokuuta. Osallistu samana päivänä järjestettävään webinaariimme, jossa Nordean pääekonomisti Tuuli Koivuja ekonomisti Juho Kostiainenkäyvät läpi talousnäkymiä niin maailmalla kuin Suomessakin.  

Webinaarin tiedot:

  • Päivämäärä: 11. toukokuuta 2022
  • Aika: klo 11.00 Suomen aikaa
  • Kesto: 60 minuuttia, mahdollisuus esittää kysymyksiä
  • Kieli: suomi


Tervetuloa!

Etkö ehdi linjoille? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen. Voit myös välittää kutsun eteenpäin asiasta kiinnostuneelle kollegallesi.


Meet the people

Tuuli Koivu

pääekonomisti, Nordea

Tuuli Koivu on toiminut kansainvälisen talouden ekonomistina Suomen Pankissa, Euroopan keskuspankissa ja valtiovarainministeriössä vuodesta 2001 alkaen. Hänen erityisalaansa on Suomen talouden lisäksi euroalue ja Kiina sekä hän on väitellyt Kauppatieteiden tohtoriksi vuonna 2012 Kiinan rahapolitiikasta.

Juho Kostiainen

ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Koronakriisin talousvaikutukset ovat olleet fokuksessa elokuusta 2020 lähtien, jolloin Juho siirtyi Nordean tutkimustiimiin. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.