Nordea Economic Outlook - suomeksi

24-04-2024 11:00

Nordean Economic Outlook -webinaari: Keväisiä merkkejä orastavasta kasvusta

Nordean Economic Outlook -talousennuste julkaistaan 24. huhtikuuta. Ilmoittaudu webinaariin, jossa ekonomistimme kertovat Nordean tuoreimmista talousennusteista.

Maailmantalouden alkuvuosi on kulunut myönteisissä merkeissä. Inflaatio on hidastunut entisestään, ja monen talouden kasvunäkymä on nyt hieman odotettua parempi. Suomen talouden korkojen nousu vei viime vuoden puolella taantumaan, mutta orastavia merkkejä kasvusta on jo näkyvissä.

Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Osallistu Economic Outlook -webinaariimme, jossa Nordean ekonomistit Tuuli Koivu ja Juho Kostiainen kertovat talouden viimeaikaisesta kehityksestä ja keskeisistä talousluvuista, jotka julkaistaan Nordean uusimmassa talousennusteessa. Webinaarissa pohditaan myös keskuspankkien koronlaskujen vaikutuksia maailmantalouteen ja Suomeen. 

Pidä itsesi ajan tasalla – varaa paikkasi nyt!

Päivämäärä: 24.4.2024

Aika: klo 11.00 Suomen aikaa

Kesto: 60 minuuttia, mahdollisuus esittää kysymyksiä

Kieli: suomi


Meet the people

Tuuli Koivu

pääekonomisti, Nordea

Tuuli Koivu on toiminut kansainvälisen talouden ekonomistina Suomen Pankissa, Euroopan keskuspankissa ja valtiovarainministeriössä vuodesta 2001 alkaen. Hänen erityisalaansa on Suomen talouden lisäksi euroalue ja Kiina sekä hän on väitellyt Kauppatieteiden tohtoriksi vuonna 2012 Kiinan rahapolitiikasta.

Juho Kostiainen

ekonomisti, Nordea

Juho Kostiainen seuraa ja analysoi Suomen taloutta ja asuntomarkkinoita. Aiemmin Juho on seurannut niin Suomen kuin Kreikankin taloutta virkamiehen silmin valtiovarainministeriössä, Suomen Pankissa ja Euroopan komissiossa.