Nordea Economic Outlook - på norsk

Recorded 11-05-2021 10:30 AM

Gjeninnhentingen globalt går raskere som følge av vaksineutrullingen og tiltakspakker fra myndighetene vi ikke har sett maken til tidligere. Forventningene om et økonomisk oppsving, særlig i USA, har til og med skapt bekymringer for høyere inflasjon og dermed renter. Det begynner nå å lysne også for Norge og Norden hvor vaksineutrullingen virkelig begynner å få fart på seg.

Finn ut hva du kan forvente deg.

Meld deg på neste Nordea Economic Outlook 11. mai! 

I webinaret med sjeføkonom Kjetil Olsen, sjefstrateg Lars Mouland og analytiker Dane Cekov, presenterer vi nye prognoser for de globale og nordiske økonomiene og markedene.

 

 


Meet the people

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.

Lars Mouland

Sjefstrateg, Nordea

Lars Mouland har siden 2018 vært Nordeas sjefsstrateg for renter og kreditt. Han har over 15 års erfaring som hedgefondforvalter med globale mandater innen taktisk allokering, renter og valuta hos KLP og Storebrand.

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.