Nordea Economic Outlook - Norsk

24-04-2024 12:00

Nordea Economic Outlook-webinar: Utfordringen med å lande mykt

Bli med når vi publiserer Nordea Economic Outlook 24. april. Meld deg på webinaret med våre eksperter, og få et innblikk i Nordeas nye prognoser.

Verdensøkonomien har vært preget av optimisme i starten av 2024. Inflasjonen fortsetter å falle og veksten har vært mer robust enn ventet. Stemningen på finansmarkedene har vært god, og aksjekursene har satt nye rekorder.

Hva kan vi vente oss fremover? Når kommer rentekuttene og hvor mange blir det? Bli med når sjeføkonom Kjetil Olsen og senioranalytiker Dane Cekov gir sine syn på de siste trendene og presenterer prognosene fra den nye Nordea Economic Outlook. 

Dato: 24. april 2024

Klokkeslett: 12:00 CET

Varighet: 30 minutter, inkludert Q&A

Språk: Norsk

 


Meet the people

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.