Nordea Economic Outlook - Norsk

24-01-2024 12:00

Nordea Economic Outlook-webinar: Vær forberedt på et utfordrende 2024

Bli med når vi publiserer Nordea Economic Outlook 24. januar. Meld deg på webinaret og få et innblikk i Nordeas nye prognoser.

Høy inflasjon og stigende renter preget verdensøkonomien i 2023. Heldigvis gikk det bedre enn fryktet. Men vi har flere utfordringer foran oss i 2024 med usikkerhetsmomenter som lurer under overflaten.

Innstrammingene i pengepolitikken begynner å tære på både bedrifter og husholdninger. Sentralbankene må avgjøre når de skal gå fra rentehevinger til rentekutt. I tillegg kommer risikoen fra to store kriger, geopolitiske spenninger og flere viktige valg, blant annet i USA.

Finn ut hva vi har i vente når vi publiserer neste Nordea Economic Outlook 24. januar. Der får du oppdaterte analyser og prognoser for de nordiske og globale økonomiene.

Meld deg på webinaret vårt med sjeføkonom Kjetil Olsen og senioranalytiker Dane Cekov.  

  • Dato: 24. januar 2024
  • Klokkeslett: 12.00 CET
  • Varighet: 30 minutter, inkludert Q&A
  • Språk: Norsk


Meet the people

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.