Nordea Economic Outlook - Norsk

09-05-2023 11:00

Finne veien i et usikkert økonomisk klima: Meld deg på Nordeas Economic Outlook-webinar

Bli med når vi publiserer Nordea Economic Outlook 9. mai. Meld deg på webinaret med sjeføkonomen vår, og få de siste prognosene.

Økonomien har vist større motstand mot økte renter og høy prisvekst enn mange hadde ventet. Samtidig er kronekursen rekordsvak og lønnsveksten ser ut til å bli den høyeste på svært lenge. Hva ligger bak utviklingen og hva vil det ha og si for renta framover? Når kommer nedturen alle venter på?

Bli med når vi publiserer den nye utgaven av Nordea Economic Outlook 9. mai. Meld deg på webinaret med sjefstrateg Lars Mouland, senioranalytiker Dane Cekov og Sjeføkonom Kjetil Olsen, der de deler innsikt om den økonomiske situasjonen og våre prognoser for tiden fremover.

Dato: 9. mai 2023
Tidspunkt: 11.00 CET
Varighet: 30 minutter, inkludert Q&A
Språk: Norsk


Meet the people

Lars Mouland

Sjefstrateg, Nordea

Lars Mouland har siden 2018 vært Nordeas sjefsstrateg for renter og kreditt. Han har over 15 års erfaring som hedgefondforvalter med globale mandater innen taktisk allokering, renter og valuta hos KLP og Storebrand.

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.