Nordea Economic Outlook - Enda et ustabilt år i vente?

25-01-2023 11:00

Nordea Economic Outlook: Enda et ustabilt år i vente?

Bli med når vi publiserer Nordea Economic Outlook 25. januar. Meld deg på webinaret med sjeføkonomen vår og hør hvordan du bør forberede deg til 2023.

Krig i Europa, energikrise, skyhøy prisvekst og kraftige renteøkninger satte standarden for økonomiene og markedene i 2022. 

Når vil inflasjonen avta og hvor høyt kommer rentene? Blir det bråstopp i økonomiene og blir det nye året preget av fortsatt urolige finansmarkeder?

Unngå ubehagelige overraskelser. Les mer om hva vi har i vente, i neste Nordea Economic Outlook som publiseres 25. januar. Der får du oppdaterte analyser og prognoser for de nordiske og globale økonomiene.

Bli med på webinaret når sjeføkonom Kjetil Olsen og senioranalytiker Dane Cekov gir deg Nordeas syn på de viktigste temaene.

Dato: 25. januar 2023
Klokkeslett: 11.00 CET
Varighet: 30 minutter, inkludert Q&A
Språk: Norsk

 


Meet the people

Kjetil Olsen

Sjeføkonom, Nordea

Kjetil Olsen har vært sjeføkonom for Nordea Markets Norway siden 2015. Han følger nøye med på utviklingen i både norsk og verdensøkonomi og har en spesiell interesse for pengepolitikk.
Olsen har tjue års erfaring fra Norges Bank, Norges sentralbank, og har en mastergrad i økonomi fra Universitetet i Oslo.

Dane Cekov

Analytiker, Nordea

Dane Cekov har vært Analytiker i Nordea Markets siden 2019. Han følger tett på utviklingen i norsk økonomi, valutamarkedet og pengepolitikk. Cekov har en mastergrad i finans fra Handelshøyskolen BI og har tidligere arbeidet i Markets-avdelingen i Norges Bank.