Nordea Economic Outlook - Dansk

07-09-2022 13:00

Nordea Economic Outlook: Hvornår stopper den høje inflation?

Vær med, når vi udgiver Nordea Economic Outlook 7. september.

De finansielle markeder er præget af uro, da høj inflation, stigende renter og recessionsfrygt udfordrer den globale økonomi og markederne.

Få mere at vide om vores forventninger, når vi udgiver Nordea Economic Outlook 7. september med vores seneste analyser og prognoser for Norden og de globale økonomier.

Deltag i webinaret, hvor Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen fortæller om de vigtigste konklusioner i rapporten og svarer på spørgsmål.

Dato: 7. september 2022

Tid: kl. 13.00 dansk tid

Varighed: 30 minutter inkl. spørgsmål og svar

Sprog: dansk

 


Meet the people

Helge Pedersen

Cheføkonom, Nordea

Helge J. Pedersen har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor. Han har været cheføkonom i Nordea siden 1999 og er en af landets mest citerede økonomer. Helge har også undervist i mange år i Nationaløkonomi både på Københavns Universitet og CBS, ligesom han har skrevet lærebøger i Nationaløkonomi og en lang række artikler om økonomiske forhold, bl.a. som klummeskribent for JyllandsPosten.

Helge holder mange foredrag om økonomi både herhjemme og i udlandet, og er bl.a. medlem af NABE (National Association of Business Economics) og formand for Chief Economists Group i den Europæiske Bankforening (EBF).