Nordea Economic Outlook - Dansk

11-05-2022 13:00

De negative konsekvenser af krigen i Ukraine, efterdønningerne fra pandemien og stigende energi- og fødevarepriser kaster en skygge af usikkerhed over udsigterne for den globale økonomi. Samtidig forsøger centralbankerne at nedbringe inflationen, uden at det går ud over det økonomiske opsving. 

Tilmeld dig webinaret 11. maj , hvor vi offentliggør den nye udgave af Nordea Economic Outlook. Her vil cheføkonom Helge J. Pedersen gennemgå Nordeas seneste prognoser og gå i dybden med de vigtigste spørgsmål, som vil påvirke dansk og global økonomi i 2022 og årene efter.

Dato: 11. maj 2022

Tid: kl. 13.00 dansk tid

Varighed: 30 minutter inkl. spørgsmål og svar

Sprog: dansk

 


Meet the people

Helge Pedersen

Cheføkonom, Nordea

Helge J. Pedersen har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor. Han har været cheføkonom i Nordea siden 1999 og er en af landets mest citerede økonomer. Helge har også undervist i mange år i Nationaløkonomi både på Københavns Universitet og CBS, ligesom han har skrevet lærebøger i Nationaløkonomi og en lang række artikler om økonomiske forhold, bl.a. som klummeskribent for JyllandsPosten.

Helge holder mange foredrag om økonomi både herhjemme og i udlandet, og er bl.a. medlem af NABE (National Association of Business Economics) og formand for Chief Economists Group i den Europæiske Bankforening (EBF).