Nordea Economic Outlook - Dansk

26-01-2022 13:00

Ny udgave af Nordea Economic Outlook. Tilmeld dig vores webinar.

2021 var et år med økonomiske overraskelser. Vi så et kraftigt globalt opsving med den højeste vækst i 50 år. Samtidig oplevede vi lange leveringstider, kraftigt stigende energipriser, nye COVID-19-varianter, mangel på arbejdskraft og stigende inflation. 

Hvad er der i vente i 2022, og hvordan kan du forberede dig?

Tilmeld dig webinaret 26. januar, hvor vi offentliggør den nye udgave af Nordea Economic Outlook. Her vil cheføkonom Helge J. Pedersen gennemgå Nordeas seneste prognoser og gå i dybden med de vigtigste spørgsmål, som vil påvirke dansk og global økonomi i 2022 og årene efter.

Dato: 26. januar 2022

Tidspunkt: kl. 13.00 dansk tid

Varighed: 30 minutter inkl. spørgsmål og svar

Sprog: Dansk

*Hvis du ikke er fra et bestemt firma, så skriv "Nej" i "Your company" feltet.


Meet the people

Helge Pedersen

Cheføkonom, Nordea

Helge J. Pedersen har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor. Han har været cheføkonom i Nordea siden 1999 og er en af landets mest citerede økonomer. Helge har også undervist i mange år i Nationaløkonomi både på Københavns Universitet og CBS, ligesom han har skrevet lærebøger i Nationaløkonomi og en lang række artikler om økonomiske forhold, bl.a. som klummeskribent for JyllandsPosten.

Helge holder mange foredrag om økonomi både herhjemme og i udlandet, og er bl.a. medlem af NABE (National Association of Business Economics) og formand for Chief Economists Group i den Europæiske Bankforening (EBF).