Nordea Economic Outlook - Dansk

25-01-2023 13:00

Nordea Economic Outlook: Endnu et ustabilt år i vente?

Vær med, når vi udgiver Nordea Economic Outlook 25. januar. Tilmeld dig webinaret med vores cheføkonom, og find ud af, hvordan du bedst positionerer dig i 2023.

Krig i Europa, energikrise, skyhøj inflation og kraftigt stigende renter satte kursen for økonomien og de finansielle markeder i 2022. Året blev præget af ekstreme markedsudsving, da centralbankerne forsøgte at tæmme inflationen uden at føre økonomierne ind i recession. 

Hvornår falder inflationen, og hvornår slutter de aggressive renteforhøjelser? Undgår vi en recession, og skal vi forvente mere uro på markederne i det nye år?

Kom på forkant med begivenhederne. Få mere at vide om vores forventninger, når vi udgiver Nordea Economic Outlook 25. januar med vores seneste analyser og prognoser for dansk og international økonomi.

Tilmeld dig webinaret med cheføkonom Helge J. Pedersen. 

Dato: 25. januar 2023
Tidspunkt: kl. 13.00 dansk tid
Varighed: 30 minutter inkl. spørgsmål og svar
Sprog: Dansk

 

 


Meet the people

Helge Pedersen

Cheføkonom, Nordea

Helge J. Pedersen har mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor. Han har været cheføkonom i Nordea siden 1999 og er en af landets mest citerede økonomer. Helge har også undervist i mange år i Nationaløkonomi både på Københavns Universitet og CBS, ligesom han har skrevet lærebøger i Nationaløkonomi og en lang række artikler om økonomiske forhold, bl.a. som klummeskribent for JyllandsPosten.

Helge holder mange foredrag om økonomi både herhjemme og i udlandet, og er bl.a. medlem af NABE (National Association of Business Economics) og formand for Chief Economists Group i den Europæiske Bankforening (EBF).