Mikä maksaa kun korot eivät vielä(kään) jaksa nousta?

14-09-2021 10:00

Kutsumme sinut webinaariin, jossa käydään läpi keskeisimmät korkoliikkeisiin kesän aikana vaikuttaneet trendit, mm. yleinen talouskehitys, keskuspankit ja inflaationäkymät. Tilaisuudessa nostetaan esiin seikkoja, jotka ovat edelleen jaksaneet pitää pitkien korkojen kehityksen yllättävänkin maltillisena. Huomiota annetaan myös riskienhallinnan soveltamiseen tässä markkinatilanteessa. Äänessä ovat pääanalyytikkomme Jan von Gerich ja yritysasiakkaiden korkosuojausneuvonnasta vastaava Jarno Tiainen.

Webinaarin luonne on keskusteleva, hyvän tukimateriaalin säestämänä. Voit osallistua keskusteluun lähettämällä panelisteille kysymyksiä. 

Etkö ehdi mukaan? Ilmoittaudu joka tapauksessa, niin lähetämme sinulle tallenteen jälkikäteen.

Tervetuloa mukaan!
Nordea Markets


Meet the people

Jan von Gerich

pääanalyytikko, Nordea Markets

Jan von Gerich seurasi markkinakäänteitä jo finanssikriisissä ja oli korkomarkkinoiden asiantuntija jo ennen euroalueen velkakriisiä. Globaalin talouden, keskuspankkien ja politiikan vaikutukset rahoitusmarkkinoille ovat Janin huomion keskipisteessä.

Jarno Tiainen

Head of Derivatives Sales, Nordea Markets

Jarno vastaa Nordeassa yritysasiakkaiden korkosuojausneuvonnasta. Jarnolla on yli 10 vuoden kokemus korkojohdannaisista ja korkoriskienhallintaan liittyvästä neuvonnasta.