Hello Cash Management

Recorded 09-06-2021 09:00 AM

Hello Cash Management webinar.

Hele kundereisen digital – det er fremtiden!

eFaktura fra første faktura!

Som ny kunde kan man ofte bli frustrert over den første fakturaen fra en ny leverandør, som kommer på papir med et gebyr. Snart blir dette historie! Med innføring av eFaktura 2.0 vil forbrukere fremover få spørsmålet «Alltid eFaktura / «Ja, takk til alle» fra bankene i forbindelse med betaling av regninger, og bedrifter kan sende første faktura digitalt.

Sende purringer og inkassovarsler som eFaktura

Majoriteten av dagens forbrukere ønsker og forventer en smidig kjøpsprosess. Det å betale digitalt er for mange en selvfølge, og dette gjelder også om uhellet skulle være ute og man har glemt å betale en faktura. Med neste generasjons eFaktura, kan bedrifter sende purringer og inkassovarsler som eFaktura, og dermed gi kunder muligheten til å betale med en gang purringen er utstedt. Vi skal heller ikke undervurdere ubehaget det kan være ved å mase på kundene sine. 

eFaktura – et ledd i å drive bærekraftig

De fleste bryr seg om miljøet. Med eFaktura sparer man miljøet for unødvendig papirmengder og ikke minst transport knyttet til levering av faktura sendt per post. 

Lære mer? Meld deg på i dag!

Forbrukere får stadig mer digitale liv som medfører at de forventer at bedrifter også skal ha digitale, bærekraftige og enkle løsninger for betaling. I dagens webinar får du lære mer om hvordan neste generasjons eFaktura kan bidra til dette. 

 

 

 


Meet the people

Eivind Gröne Hegland

IF Skadeforsikring

Eivind er forretningsutvikler i Nordisk Payment Team i If Skadeforsikring og opptatt av å kunne tilby kunden en friksjonsfri onboarding til elektronisk betaling. Eivind vil fortelle om hvordan eFaktura 2.0 har bidratt til nettopp dette.

Hilde Løvhaug-Micalsen

Nordea

Hilde er produktansvarlig for eFaktura i Nordea, og gir oss et innblikk i nye funksjonaliteter og informasjon om 'Ja Takk til alle' og hva dere som utstedere må være oppmerksomme på i forbindelse med eFaktura 2.0

Dagfinn Sund

Mastercard Payment Services

eFaktura fyller 20 år 7.juni og har siste årene hatt en eventyrlig vekst. Dagfinn, Business Manager i Mastercard Payment Services gir oss forklaringen, men snakker også om hvordan digitalisere kundereisen ytterligere.

Marie Terese Åmbakk

CM Sales BB, Nordea